lørdag 22. oktober 2011

Økonomi :-)

Her er litt fakta om hvordan økonomien vår ser ut, og kommer til og se ut. Føles litt rart å skrive om, men vi skjønner at vi trenger å være åpne om det skal vi få prosjektet vi er mitt oppi til å gå rundt. Og er det noe vi virkelig vil, så er det at det Gud har kalt oss til skal lykkes. Så når vi nå utfordrer til å være med å gi, så utfordrer vi til å være med å fullføre det kallet Gud har gitt. Et kall til å se gutter og jenter, kvinner og menn, få starte på nytt med Jesus. Et kall til å mobilisere de tradisjonelle kirkene og organisasjonene i Europa, til å gå med de gode nyhetene til vårt eget kontinent.

Vi har vært velsignet med en god fortjeneste fra leiligheten vi solgte. Fortjenesten har vi gitt tiende av, og satt resten i banken. Slik har vi en begynner kapital når vi til høsten skal begynne å se oss rundt etter en base et eller annet sted i Europa. Siden vi ikke har noen fast lønnsinntekt dette året, tror vi en slik egenkapital vil være viktig for å få et evt lån.

Vi har hatt en del oppsparte midler fra tidligere, som vi har brukt for å få den daglige økonomien til å gå rundt de siste månedene. Disse går nå mot slutten. Fra januar er avhengig av ca 10.000 kroner i måneden for å dekke flybiletter, visum, mat, klær og annet. Vi kommer til å resie med team jevnt og trutt utover hele våren, og selv om vi er flinke til å få tak i relativt rimelige biletter, blir det penger ut av det. Noen har allerede begynt å gi faste månedlige gaver. Det er vi kjempe takknemlige for. For øyeblikket ligger summen på 1100 kroner i måneden.

Skolen vi går på i høst skal også betales. Den koster ca 40.000 kroner til sammen for oss to, inkludert mat, bosted, undervisning og reise til og fra undrvisning i Europa. En stor invistering, men en invistering som har vist seg å bli veldig avgjørende. Vi har lært veldig masse, og vi ser tydeligere og tydeligere hvor Gud leder oss. Vi kan bruke av overskuddet fra leilighetssalget til å betale denne skolen, men vi vil helst spare de pengene

Regnestykket for det vi trenger ser dermed slik ut:
- 40.000 kroner til skole (Skal helst betales før 1.desember)
- 10.000 kroner i mnd fra 1,januar

Hvis du har lyst til å være med å bidra økonomisk er kontonummeret: 3126.25.52635.
Og flott om du er med og ber for økonomien vår, og for fokuset vårt, at vi klarer å fokusere på det vi skal gjøre, ikke på økonomi :-)

Karianne og Kristian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar