lørdag 15. desember 2012

Teamtreningshelg Halsnøy høst 2012


Suksessen ble gjentatt! 7-9. september var 23 ungdommer samlet til teamtreningshelg på Halsnøy. Etter sommerens teamturer var det behov for å komme sammen og dele erfaringer, dvele ved disse, og å se fremover. Hvordan ser mitt neste steg i misjonen ut, hvor kjenner jeg at Gud kaller?

Fra sommerens teamturer var det deltakere fra turene til Bruntal, Bohomin og Ostrava, Tsjekkia, og Perm og Kaliningrad, Russland. Erfaringen fra sommeren var preget av entusiasme over det Gud gjorde, og at Gud brukte den enkelte når steget om å gå allerede var tatt. Mennesker ble møtt av Guds kjærlighet, og relasjoner på tvers av landegrenser ble knyttet. Og størst av alt; flere sa ja til Jesus denne sommeren!

Det er stort å få være med på det Guds hjerte banker for i Europa, tenk at han gav sitt liv for hver minste sjel rundt om på kontinentet. Det er stort å vite at han er med oss. Det er stort å kjenne at vi går sammen som søsken. Tenk den dagen der fremme, hvor vi entrer himmelriket. Vi går side om side med mange europeere som smiler til oss og takker oss for at vi gikk, og viste veien til himmelen. For en festdag det vil bli!